За нас

Хелмед България ЕООД се занимава с дистрибуция на общоболнични и специфични медицински изделия, превързочни и санитарно-хигиенни материали,  ортопедични изделия и импланти, ехографски и ЕКГ гел, дезинфектанти и други.

Фирмата има търговски контакти с над 100 болници, ДКЦ, медицински центрове, кабинети и други търговци на едро. Ние сме официален представител за България на продуктите на фирми от Европа, Китай, Индия, Турция и други.

Разполагаме със склад за търговия на едро с медицински изделия и лекарствени продукти с офиси в София, Варна и Пловдив.

Извършваме бързо и акуратно безплатни доставки до адрес на клиента с отстъпка за плащане в брой за заявки над 100 лева.

Свържете се с нас, за да ни дадете възможност да оправдаем гласуваното ни от Вас доверие като надежден и дългогодишен доставчик.

Хелмед България ЕООД е сертифицирана, съгласно изискванията на Международния Стандарт ISO 9001 от 2008 г. Поддържаната система за управление е съобразена с актуалната версия на стандарта.
Политиката по качеството на фирмата е насочена към най-пълното задоволяване изискванията на клиентите и заинтересованите страни и е ориентирана към постоянното подобряване на изпълняваните дейности и процеси, във връзка с качеството на предлаганите продукти и предоставяните услуги.